Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Battleship

Battleship

22/05/2020 | Flixfilm

Se Battleship på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Peter Berg
Skuespillere: Taylor Kitsch, Alexander Skarsgård, Rihanna, Brooklyn Decker
Spilletid: 131 min
Land: USA, Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.8

Handling: I dette eventyr skal Jorden forsvares mod en mystisk fjendtlig flåde. Flåden viser sig at være bemandet af en ekstraterrestriel race, som bygger en energikilde på havets bund.Se Battleship på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Battleship havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Battleship ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Battleship er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Battleship stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar