Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Battlestar Galactica (1978)

Battlestar Galactica (1978)

01/02/2014 | Ingen kommentarer

Se Battlestar Galactica (1978) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En konvoj på 220 rumskibe drager af sted i søgen efter et nyt og fredeligt område – et sted, hvor menneskeheden kan trives uden farer.


Se Battlestar Galactica (1978) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Battlestar Galactica (1978) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Battlestar Galactica (1978) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Battlestar Galactica (1978) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Battlestar Galactica (1978) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Battlestar Galactica (1978) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar