Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Battlestar Galactica

Battlestar Galactica

31/12/2013 | Flixfilm

Se Battlestar Galactica på Netflix

Indspilningsår: 2004–2009
Genre: Action, Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Edward James Olmos, Mary McDonnell, Jamie Bamber, James Callis
Spilletid: 44 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Da cybernetiske cyloner næsten udsletter menneskeheden, leder de få overlevende ombord på Battlestar Galactica efter den mytiske planet Jorden.


Se Battlestar Galactica på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Battlestar Galactica havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Battlestar Galactica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Battlestar Galactica:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Battlestar Galactica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Battlestar Galactica stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar