Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Baxter

03/11/2021 | Flixfilm

Baxter på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Comedy, Drama, Horror
Instruktion: Jérôme Boivin
Skuespillere: Lise Delamare, Jean Mercure, Jacques Spiesser
Spilletid: 82 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Bullterrieren Baxter søger den perfekte herre i denne mørke komedie fortalt fra hundens synsvinkel. Mødet med en ung nynazist giver ham en ventil for hans voksende vrede.

Baxter havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Baxter på YouTube.Se Baxter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Baxter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baxter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baxter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baxter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar