Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baxu and the Giants

Baxu and the Giants

30/09/2020 | Flixfilm

Se Baxu and the Giants på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Short, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Florian Schott
Skuespillere: Steven Afrikaner, Camilla Jo-Ann Daries, Robert Hara Gaeb, Anna Louw
Spilletid: 29 min
Land: Namibia
Sprog: English, Afrikaans
IMDb-karakter: N/A

Handling: En namibisk pige er meget bekymret over de krybskytter, der jager næsehorn i hendes landsby. Efterhånden får problemet direkte konsekvenser for hendes fattige familie.

Baxu and the Giants havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Baxu and the Giants på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Baxu and the Giants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baxu and the Giants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baxu and the Giants, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baxu and the Giants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar