Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Baywatch

01/06/2021 | Flixfilm

Baywatch på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Seth Gordon
Skuespillere: Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario
Spilletid: 116 min
Land: United Kingdom, China, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Elitelivredderen, Mitch Buchannon, og en tidligere olympisk mester forsøger at redde deres strand ved at efterforske en kriminel plan, der truer bugtens fremtid.

Baywatch havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Baywatch på YouTube.Se Baywatch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Baywatch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baywatch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baywatch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baywatch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar