Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Baywatch

16/10/2018 | Flixfilm

Se Baywatch på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Seth Gordon
Skuespillere: Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario
Spilletid: 116 min
Land: UK, China, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Elitelivredderen, Mitch Buchannon, og en tidligere olympisk mester forsøger at redde deres strand ved at efterforske en kriminel plan, der truer bugtens fremtid.Se Baywatch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Baywatch havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Baywatch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Baywatch:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Baywatch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baywatch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar