Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Be Cool

22/01/2014 | Flixfilm

Se Be Cool på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Crime, Drama, Music, Romance
Instruktør: F. Gary Gray
Skuespillere: John Travolta, Uma Thurman, Vince Vaughn, Cedric the Entertainer
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: I efterfølgeren til Get Shorty viser det sig, at Chilis første musikkunde er på flugt fra mafiaen, så den tidligere lånehaj er nødt til at vende tilbage til sine rødder.


Se Be Cool på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBe Cool havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Be Cool ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Be Cool herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Be Cool er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Be Cool stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar