Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Be Here Now

Be Here Now

28/02/2017 | Flixfilm

Se Be Here Now på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Drama, Family
Instruktør: Lilibet Foster
Skuespillere: Jai Courtney, Andy Whitfield, Indigo Whitfield, Jesse Whitfield
Spilletid: 100 min
Land: USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Følg skuespilleren Andy Whitfeld på hans tapre rejse, efter han får stillet en fatal kræftdiagnose under optagelserne til serien Spartacus: Blood and Sand.


Se Be Here Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBe Here Now havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Be Here Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Be Here Now herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Be Here Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Be Here Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar