Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Be Somebody

Be Somebody

30/09/2017 | Flixfilm

Se Be Somebody på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Joshua Caldwell
Skuespillere: Matthew Espinosa, Sarah Jeffery, Allison Paige, Tava Smiley
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: For at flygte fra presset ved at være kendt vælger teenagepopstjernen Jordan at leve anonymt i en lille by, hvor han får et særligt forhold til high school-eleven Emily.


Se Be Somebody på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Be Somebody havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Be Somebody ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Be Somebody:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Be Somebody er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Be Somebody stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar