Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Be Somebody

Be Somebody

30/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Be Somebody på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Joshua Caldwell
Skuespillere: Matthew Espinosa, Sarah Jeffery, Allison Paige, Tava Smiley
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: For at flygte fra presset ved at være kendt vælger teenagepopstjernen Jordan at leve anonymt i en lille by, hvor han får et særligt forhold til high school-eleven Emily.


Se Be Somebody på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Be Somebody havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Be Somebody ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Be Somebody herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Be Somebody er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Be Somebody stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar