Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Be Somebody

Be Somebody

01/08/2023 | Flixfilm

Be Somebody på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Joshua Caldwell
Skuespillere: Matthew Espinosa, Sarah Jeffery, Allison Paige
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: For at flygte fra presset ved at være kendt vælger teenagepopstjernen Jordan at leve anonymt i en lille by, hvor han får et særligt forhold til high school-eleven Emily.Se Be Somebody på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Be Somebody havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Be Somebody på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Be Somebody ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Be Somebody stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Be Somebody, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Be Somebody er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar