Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beads on One String

Beads on One String

30/07/2022 | Flixfilm

Beads on One String på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Documentary, Adventure, History
Instruktion: Anson Hartford, Hugh Hartford, Sevn Wayne McAuley
Skuespillere: Andrew Rawlinson, Don Stevens
Spilletid: N/A
Land: USA, UK, India
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Følg 50 pilgrimme på deres rejse gennem Indien i deres søgen efter religiøs enhed, hvor de oplever alt fra mistet bagage til udfordringer for deres tro.

Beads on One String havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beads on One String på YouTube.Se Beads on One String på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beads on One String ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beads on One String stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beads on One String, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beads on One String er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar