Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bean

22/05/2020 | Flixfilm

Bean på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Mel Smith
Skuespillere: Rowan Atkinson, Peter MacNicol, John Mills
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Den levende katastrofe Mr. Bean sendes til Los Angeles for at bevogte et berømt maleri, men da han er uegnet til enhver fysisk opgave, går alting afsindigt galt.Se Bean på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bean havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bean på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bean ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bean stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bean, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bean er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar