Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Bear Grylls klar til nye halsbrækkende udfordringer

Bear Grylls klar til nye halsbrækkende udfordringer

24/01/2021 | Flixfilm

Bear Grylls netflixDen engelske tv-vært, eventyrer og overlevelsesekspert Bear Grylls er klar til atter at kaste sig ud halsbrækkende udfordringer.

Allerede den 16. februar er der premiere på ‘Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie’ hvor Bear Grylls bliver kaldt til et dyrereservat, hvor strømmen er gået. Situationen er alvorlig: En undsluppen løve er på vej mod den nærmeste landsby, en bavian er brudt ud og er på vej mod klippekysten, og strømmen skal kobles til igen, før flere dyr slipper væk.

Se en trailer til ‘Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie’ nederst i artiklen med et udpluk af de nervepirrende situationer.

Der er endnu en gang tale om en interaktiv-special hvor det er op til DIG at få overlevelseseksperten til at klare strabadserne, og hvorvidt Bear lykkes eller fejler, er op til dig. Helt på samme måde som i ‘You Vs. Wild‘, der havde premiere i 2019.

LÆS OGSÅ   Netflix overvejer at vise live sport

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er dog flere interaktive eventyr i vente, da Bear Gryllssom bl.a. kendes fra ‘Ultimativ Overlevelse’, aftalt med Netflix at lave endnu en film. Den får formentlig premiere i 2022.

‘Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie’ har premiere på Netflix Danmark den 16. februar.Skriv kommentar