Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bear Island

Bear Island

04/07/2022 | Flixfilm

Bear Island på Netflix

Produktionsår: 1979
Genre: Action, Adventure, Mystery
Instruktion: Don Sharp
Skuespillere: Donald Sutherland, Vanessa Redgrave, Richard Widmark
Spilletid: 118 min
Land: United Kingdom, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: På en fjerntliggende ø i Barentshavet drager tre brødre ud for at surfe, snowboarde og paraglide i ekstreme, arktiske temperaturer.

Bear Island havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bear Island på YouTube.Se Bear Island på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bear Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bear Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bear Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bear Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar