Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bears

01/01/2015 | Flixfilm

Se Bears på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Family
Instruktør: Alastair Fothergill, Keith Scholey, Adam Chapman(co-director)
Skuespillere: John C. Reilly
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Denne fængslende dokumentar fra DisneyNature følger to bjørnemødre, mens de opdrager deres unger midt i den fantastiske vildmark i Alaska.


Se Bears på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBears havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bears ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bears herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bears er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bears stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar