Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Beastars

14/07/2021 | Flixfilm

Beastars på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chikahiro Kobayashi, Jonah Scott, Lara Jill Miller
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I en verden, hvor alle typer rovdyr lever side om side, mærker en godhjertet ulv sine rovdyrinstinkter vågne, mens skolen opdager, at de har en morder iblandt sig.

Beastars (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beastars på YouTube.Se Beastars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beastars (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beastars (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beastars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beastars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar