Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beasts of No Nation

Beasts of No Nation

16/10/2015 | Flixfilm

Se Beasts of No Nation på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, War
Instruktion: Cary Joji Fukunaga
Skuespillere: Abraham Attah, Emmanuel Affadzi, Ricky Adelayitor
Spilletid: 137 min
Land: United States
Sprog: English, Akan
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da borgerkrigen splitter hans familie ad, tvinges en lille vestafrikansk dreng til at blive barnesoldat blandt en gruppe lejesoldater.

Beasts of No Nation havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Beasts of No Nation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beasts of No Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beasts of No Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beasts of No Nation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beasts of No Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar