Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beasts of No Nation

Beasts of No Nation

16/10/2015 | Flixfilm

Se Beasts of No Nation på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, War
Instruktør: Cary Joji Fukunaga
Skuespillere: Abraham Attah, Emmanuel Affadzi, Ricky Adelayitor, Andrew Adote
Spilletid: 137 min
Land: USA
Sprog: English, Akan
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da borgerkrigen splitter hans familie ad, tvinges en lille vestafrikansk dreng til at blive barnesoldat blandt en gruppe lejesoldater.


Se Beasts of No Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeasts of No Nation havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beasts of No Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beasts of No Nation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beasts of No Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beasts of No Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar