Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beasts of the Southern Wild

Beasts of the Southern Wild

01/01/2015 | Ingen kommentarer

Se Beasts of the Southern Wild på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Benh Zeitlin
Skuespillere: Quvenzhané Wallis, Dwight Henry, Levy Easterly, Lowell Landes
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Da hendes far bliver syg og katastroferne vælter ind, tager en lille pige fra Mississippi-deltaet ud for at finde sin forsvundne mor.


Se Beasts of the Southern Wild på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beasts of the Southern Wild havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beasts of the Southern Wild ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beasts of the Southern Wild herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beasts of the Southern Wild er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beasts of the Southern Wild stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar