Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beat Bugs: All Together Now

Beat Bugs: All Together Now

21/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Beat Bugs: All Together Now på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter at have vundet et lokalt talentshow vil Beat Bugs konkurrere i "The Bug Factor" – en sangkonkurrence på tv i den fjerntliggende rumskibspark.


Se Beat Bugs: All Together Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beat Bugs: All Together Now havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beat Bugs: All Together Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beat Bugs: All Together Now herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beat Bugs: All Together Now er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beat Bugs: All Together Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar