Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Beat Bugs: Happy Birthday to You!

Beat Bugs: Happy Birthday to You!

15/09/2017 | Flixfilm

Beat Bugs: Happy Birthday to You! på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Short
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Vi har hørt, at det er din fødselsdag ... og der er ingen bedre end Beat Bugs til at synge en festlig Beatles-sang for dig!Se Beat Bugs: Happy Birthday to You! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Beat Bugs: Happy Birthday to You! (Beat Bugs: Tillykke med fødselsdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beat Bugs: Happy Birthday to You! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Beat Bugs: Happy Birthday to You! (Beat Bugs: Tillykke med fødselsdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beat Bugs: Happy Birthday to You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beat Bugs: Happy Birthday to You!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beat Bugs: Happy Birthday to You! (Beat Bugs: Tillykke med fødselsdagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar