Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beat Bugs: Happy Birthday to You!

Beat Bugs: Happy Birthday to You!

15/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Beat Bugs: Happy Birthday to You! på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Vi har hørt, at det er din fødselsdag ... og der er ingen bedre end Beat Bugs til at synge en festlig Beatles-sang for dig!


Se Beat Bugs: Happy Birthday to You! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beat Bugs: Happy Birthday to You! (Beat Bugs: Tillykke med fødselsdagen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beat Bugs: Happy Birthday to You! (Beat Bugs: Tillykke med fødselsdagen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beat Bugs: Happy Birthday to You! herunder:Fra premieredatoen (15. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Beat Bugs: Happy Birthday to You! (Beat Bugs: Tillykke med fødselsdagen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Beat Bugs: Happy Birthday to You! stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore