Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beat Bugs

Beat Bugs

09/11/2018 | Flixfilm

Se Beat Bugs på Netflix

Indspilningsår: 2016–2018
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Charles Demers, Rebecca Husain, Lili Beaudoin, Ashleigh Ball
Spilletid: 24 min
Land: Australia, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Med lidt hjælp fra rocklegender lærer fem venlige insekter store ting om verden omkring dem – fra deres trygge have.

Beat Bugs (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Beat Bugs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beat Bugs (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beat Bugs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beat Bugs (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar