Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beat the Devil

Beat the Devil

19/04/2023 | Flixfilm

Beat the Devil på Netflix

Produktionsår: 1953
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: John Huston
Skuespillere: Humphrey Bogart, Jennifer Jones, Gina Lollobrigida
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom, Italy, United States
Sprog: Arabic, English, Italian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Kendte skuespillere og filmfolk har samarbejdet om denne skøre satire, hvor en gruppe forbrydere kæmper mod adskillige lige så kloge svindlere.Se Beat the Devil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Beat the Devil havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beat the Devil på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Beat the Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beat the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beat the Devil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beat the Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar