Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beau Séjour

Beau Séjour

16/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Beau Séjour på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Kato, en ung pige fanget et tomrum i livet efter døden, undersøger sin egen mystiske død og afdækker et spind af hemmeligheder i sin tilsyneladende fredelige landsby.


Se Beau Séjour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beau Séjour (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beau Séjour (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beau Séjour herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beau Séjour er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beau Séjour (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar