Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beauties of the Night

Beauties of the Night

01/05/2017 | Flixfilm

Se Beauties of the Night på Netflix

Indspilningsår: 1952
Genre: Comedy, Fantasy, Music, Romance
Instruktør: René Clair
Skuespillere: Gérard Philipe, Martine Carol, Gina Lollobrigida, Magali Vendeuil
Spilletid: 87 min
Land: France, Italy
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Dengang disco var hot, havde Mexico deres egne stjerner på nattehimlen. Denne dokumentar kaster nyt lys over fortidens dronninger på den mexicanske burlesque-scene.


Se Beauties of the Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeauties of the Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beauties of the Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beauties of the Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beauties of the Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beauties of the Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar