Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beautiful Boxer

Beautiful Boxer

01/12/2014 | Flixfilm

Beautiful Boxer på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Ekachai Uekrongtham
Skuespillere: Asanee Suwan, Sorapong Chatree, Orn-Anong Panyawong
Spilletid: 118 min
Land: Thailand
Sprog: Thai, English, Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Kickboxeren Parinaya Charoemphol har en hemmelighed: Han er transkønnet. Dette faktabaserede drama fortæller om Parinayas smertefulde forsøg på at navigere i to verdener.Se Beautiful Boxer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Beautiful Boxer havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beautiful Boxer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Beautiful Boxer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beautiful Boxer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beautiful Boxer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beautiful Boxer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar