Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beautiful Boxer

Beautiful Boxer

01/12/2014 | Ingen kommentarer

Se Beautiful Boxer på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Biography, Drama, Sport
Instruktør: Ekachai Uekrongtham
Skuespillere: Asanee Suwan, Sorapong Chatree, Orn-Anong Panyawong, Nukkid Boonthong
Spilletid: 118 min
Land: Thailand
Sprog: Thai, English, Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Kickboxeren Parinaya Charoemphol har en hemmelighed: Han er transkønnet. Dette faktabaserede drama fortæller om Parinayas smertefulde forsøg på at navigere i to verdener.


Se Beautiful Boxer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beautiful Boxer havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beautiful Boxer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beautiful Boxer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beautiful Boxer er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beautiful Boxer stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar