Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beautiful Creatures

Beautiful Creatures

01/11/2016 | Flixfilm

Se Beautiful Creatures på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Richard LaGravenese
Skuespillere: Alden Ehrenreich, Alice Englert, Jeremy Irons, Viola Davis
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Dette overnaturlige drama er baseret på bestselleren og fokuserer på romancen mellem Ethan og Lena, den gådefulde nye pige i hans hjemby.


Se Beautiful Creatures på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeautiful Creatures havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beautiful Creatures ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beautiful Creatures herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beautiful Creatures er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beautiful Creatures stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Beautiful Creatures

  1. Kirstine Gabrielle Green Petersen - kl. 14:16, 07-11-2016:

    Hvornår kommer nr.2?😀

    Skriv kommentar