Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beautiful Girls

Beautiful Girls

26/11/2014 | Flixfilm

Se Beautiful Girls på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Ted Demme
Skuespillere: Matt Dillon, Noah Emmerich, Annabeth Gish, Lauren Holly
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En klaverspiller vender tilbage til den lille by, han forlod, og bliver overvældet af gamle venner, kærester og den skræmmende tanke om at slå sig ned.


Se Beautiful Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeautiful Girls havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beautiful Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beautiful Girls herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beautiful Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beautiful Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar