Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beautiful Girls

Beautiful Girls

26/11/2014 | Flixfilm

Beautiful Girls på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Ted Demme
Skuespillere: Matt Dillon, Timothy Hutton, Noah Emmerich
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En klaverspiller vender tilbage til den lille by, han forlod, og bliver overvældet af gamle venner, kærester og den skræmmende tanke om at slå sig ned.

Beautiful Girls havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beautiful Girls på YouTube.Se Beautiful Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beautiful Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beautiful Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beautiful Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beautiful Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar