Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beautiful Girls

Beautiful Girls

26/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Beautiful Girls på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Ted Demme
Skuespillere: Matt Dillon, Noah Emmerich, Annabeth Gish, Lauren Holly
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: En klaverspiller vender tilbage til den lille by, han forlod, og bliver overvældet af gamle venner, kærester og den skræmmende tanke om at slå sig ned.


Se Beautiful Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beautiful Girls havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beautiful Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beautiful Girls herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beautiful Girls er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beautiful Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar