Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beautiful

Beautiful

15/11/2013 | Flixfilm

Se Beautiful på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Sally Field
Skuespillere: Minnie Driver, Joey Lauren Adams, Hallie Eisenberg, Kathleen Turner
Spilletid: 112 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Mona ofrer alt, herunder familien, for at vinde en skønhedskonkurrence. Hendes veninde Ruby hjælper hende utroligt meget.


Se Beautiful på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeautiful havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beautiful ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beautiful herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beautiful er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beautiful stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar