Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beauty and the Beast

Beauty and the Beast

04/08/2018 | Flixfilm

Se Beauty and the Beast på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Family, Fantasy, Musical, Romance
Instruktør: Bill Condon
Skuespillere: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En modig ung kvinde holdes fanget på et fortryllet slot med levende kukure og lysestager, hvor hun tørner sammen med en skræmmende men godhjertet prins.


Se Beauty and the Beast på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeauty and the Beast (Skønheden og udyret) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beauty and the Beast (Skønheden og udyret) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beauty and the Beast herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beauty and the Beast (Skønheden og udyret) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beauty and the Beast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar