Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Beauty and the Beast

04/08/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Bill Condon
Skuespillere: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.2

Resumé: En modig ung kvinde holdes fanget på et fortryllet slot med levende kukure og lysestager, hvor hun tørner sammen med en skræmmende men godhjertet prins.


Se Beauty and the Beast på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beauty and the Beast (Skønheden og udyret) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beauty and the Beast (Skønheden og udyret) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beauty and the Beast herunder:Fra premieredatoen (4. august, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Beauty and the Beast (Skønheden og udyret) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Beauty and the Beast stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar