Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beauty and the Bestie

Beauty and the Bestie

20/08/2020 | Flixfilm

Se Beauty and the Bestie på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Comedy, Drama
Instruktør: Wenn V. Deramas
Skuespillere: Vice Ganda, Coco Martin, James Reid, Nadine Lustre
Spilletid: 119 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog, Japanese, Korean
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Undercoveragenten Emman er kommet i en slem knibe og beder sin bedste ven, Erika, om at ledsage ham på en farefuld mission.


Se Beauty and the Bestie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beauty and the Bestie havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beauty and the Bestie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Beauty and the Bestie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beauty and the Bestie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beauty and the Bestie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar