Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beauty Inside

Beauty Inside

29/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Beauty Inside på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Jong-Yeol Baek
Skuespillere: Hyo-Joo Han, Seo-joon Park, Juri Ueno, Jin-wook Lee
Spilletid: 127 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, Japanese, Czech, English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: En kendt skuespillerinde, som er berygtet for at være en ballademager, og som plages af rygter, har en stor hemmelighed, der påvirker hendes udseende.


Se Beauty Inside på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beauty Inside (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beauty Inside (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beauty Inside herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beauty Inside er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beauty Inside (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar