Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beavis and Butt-head Do America

Beavis and Butt-head Do America

24/12/2014 | Flixfilm

Beavis and Butt-head Do America på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Mike Judge, Mike de Seve, Brian Mulroney
Skuespillere: Mike Judge, Bruce Willis, Demi Moore
Spilletid: 81 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Hindi
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da Beavis og Butt-head finder ud af, at deres tv er væk, indleder de en ekspedition, der fører dem fra Las Vegas til USA's hovedstad.

Beavis and Butt-head Do America havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beavis and Butt-head Do America på YouTube.Se Beavis and Butt-head Do America på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Beavis and Butt-head Do America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beavis and Butt-head Do America stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beavis and Butt-head Do America, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beavis and Butt-head Do America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar