Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beavis and Butt-head Do America

Beavis and Butt-head Do America

24/12/2014 | Flixfilm

Se Beavis and Butt-head Do America på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Crime, Music
Instruktør: Mike Judge, Mike de Seve, Brian Mulroney, Yvette Kaplan
Skuespillere: Mike Judge, Bruce Willis, Demi Moore, Cloris Leachman
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Hindi
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da Beavis og Butt-head finder ud af, at deres tv er væk, indleder de en ekspedition, der fører dem fra Las Vegas til USA's hovedstad.


Se Beavis and Butt-head Do America på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeavis and Butt-head Do America havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beavis and Butt-head Do America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beavis and Butt-head Do America herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beavis and Butt-head Do America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beavis and Butt-head Do America stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar