Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Because of Winn-Dixie

Because of Winn-Dixie

01/04/2018 | Flixfilm

Because of Winn-Dixie på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Wayne Wang
Skuespillere: AnnaSophia Robb, Jeff Daniels, Eva Marie Saint
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Der udvikler sig et stærkt bånd mellem en ensom 10-årig pige og en forældreløs hund, Winn-Dixie, der hjælper hende med at få venner i en lille by i Florida.

Because of Winn-Dixie havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Because of Winn-Dixie på YouTube.Se Because of Winn-Dixie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Because of Winn-Dixie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Because of Winn-Dixie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Because of Winn-Dixie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Because of Winn-Dixie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar