Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Because of Winn-Dixie

Because of Winn-Dixie

01/04/2018 | Flixfilm

Se Because of Winn-Dixie på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Wayne Wang
Skuespillere: AnnaSophia Robb, Jeff Daniels, Cicely Tyson, Dave Matthews
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Der udvikler sig et stærkt bånd mellem en ensom 10-årig pige og en forældreløs hund, Winn-Dixie, der hjælper hende med at få venner i en lille by i Florida.


Se Because of Winn-Dixie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBecause of Winn-Dixie havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Because of Winn-Dixie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Because of Winn-Dixie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Because of Winn-Dixie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Because of Winn-Dixie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar