Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Because This Is My First Life

Because This Is My First Life

01/01/2020 | Flixfilm

Because This Is My First Life på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lee Min-ki, Jung So-Min, Esom
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Handling: To bofæller bliver gift af økonomiske grunde, men opdager, at intet er enkelt, når det gælder krævende svigerforældre eller håndtering af, hvordan forholdet udvikler sig.

Because This Is My First Life (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Because This Is My First Life på YouTube.Se Because This Is My First Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Because This Is My First Life (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Because This Is My First Life (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Because This Is My First Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Because This Is My First Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar