Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Because This Is My First Life

Because This Is My First Life

01/01/2020 | Flixfilm

Se Because This Is My First Life på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: So-Min Jung, Min-ki Lee, Esom, Byeong-eun Park
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: To bofæller bliver gift af økonomiske grunde, men opdager, at intet er enkelt, når det gælder krævende svigerforældre eller håndtering af, hvordan forholdet udvikler sig.


Se Because This Is My First Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Because This Is My First Life (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Because This Is My First Life (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Because This Is My First Life:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Because This Is My First Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Because This Is My First Life (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar