Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Because We’re Heading Out

Because We’re Heading Out

18/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Because We’re Heading Out på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: N/A
Instruktør: Shelagh O'Brien
Skuespillere: Rachid Badouri, Jay Baruchel, Alonzo Bodden, Jimmy Carr
Spilletid: 60 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En mand og en kvinde finder en taske fyldt med penge, da de er i byen. Det medfører en hel masse sjov, men også mange problemer.


Se Because We’re Heading Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Because We’re Heading Out (Hashan Khargen) havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Because We’re Heading Out (Hashan Khargen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Because We’re Heading Out herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Because We’re Heading Out (Hashan Khargen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Because We’re Heading Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar