Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Beckett

13/08/2021 | Flixfilm

Se Beckett på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Ferdinando Cito Filomarino
Skuespillere: John David Washington, Boyd Holbrook, Vicky Krieps
Spilletid: 110 min
Land: Italy, Brazil
Sprog: English, Greek
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En amerikansk turist stikker af i Grækenland, da han efter en tragisk ulykke bliver rodet i ind i en politisk sammensværgelse, som bringer hans liv i fare.

Beckett havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beckett på YouTube.Se Beckett på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beckett ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beckett stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beckett, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beckett er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Beckett

  1. Ha ha ha - kl. 22:00, 14-08-2021:

    Årets dårligste film har set dagens lys
    Skolekomedie

    Skriv kommentar