Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Becoming Champions

Becoming Champions

25/08/2018 | Flixfilm

Se Becoming Champions på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Denne serie skildrer historierne bag spillerne og landene, som har vundet VM i fodbold.


Se Becoming Champions på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBecoming Champions (Vejen til verdensmesterskabet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Becoming Champions (Vejen til verdensmesterskabet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Becoming Champions herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Becoming Champions (Vejen til verdensmesterskabet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Becoming Champions (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar