Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Becoming Champions

Becoming Champions

25/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Becoming Champions på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Denne serie skildrer historierne bag spillerne og landene, som har vundet VM i fodbold.


Se Becoming Champions på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Becoming Champions (Vejen til verdensmesterskabet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Becoming Champions (Vejen til verdensmesterskabet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Becoming Champions herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Becoming Champions (Vejen til verdensmesterskabet) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Becoming Champions (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar