Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Becoming Jane

Becoming Jane

01/07/2016 | Flixfilm

Se Becoming Jane på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Julian Jarrold
Skuespillere: Anne Hathaway, James McAvoy, Julie Walters, James Cromwell
Spilletid: 120 min
Land: UK, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En lidenskabelig kærlighedsaffære med den unge, irske advokat Tom Lefroy bliver drivkraften i Jane Austens vordende forfatterskab.


Se Becoming Jane på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBecoming Jane havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Becoming Jane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Becoming Jane herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Becoming Jane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Becoming Jane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar