Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Becoming

06/05/2020 | Flixfilm

Se Becoming på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Kom tæt på den tidligere førstedame Michelle Obama i denne dokumentar, der ser nærmere på hendes liv, håb og medmenneskelighed, mens hun er bogturné med Min historie.


Se Becoming på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Becoming (Michelle Obama – Min historie) havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Becoming (Michelle Obama – Min historie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Becoming:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Becoming (Michelle Obama – Min historie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Becoming stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar