Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Becoming

06/05/2020 | Flixfilm

Becoming på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alicia von Rittberg, Alexandra Gilbreath, Tom Cullen
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Kom tæt på den tidligere førstedame Michelle Obama i denne dokumentar, der ser nærmere på hendes liv, håb og medmenneskelighed, mens hun er bogturné med Min historie.

Becoming (Michelle Obama – Min historie) havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Becoming på YouTube.Se Becoming på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Becoming (Michelle Obama – Min historie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Becoming stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Becoming, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Becoming (Michelle Obama – Min historie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar