Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bedazzled

Bedazzled

01/11/2014 | Flixfilm

Se Bedazzled på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: Harold Ramis
Skuespillere: Brendan Fraser, Elizabeth Hurley, Frances O'Connor, Miriam Shor
Spilletid: 93 min
Land: USA, Germany
Sprog: English, Spanish, Russian
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Elliot Richards indgår en pagt med Djævlen, der tildeler ham syv ønsker mod at få hans sjæl. Men der er en katastrofal og morsom bagside ved hvert eneste ønske.


Se Bedazzled på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBedazzled havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bedazzled ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bedazzled herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bedazzled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bedazzled stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar