Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bedrooms and Hallways

Bedrooms and Hallways

15/12/2013 | Flixfilm

Se Bedrooms and Hallways på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Rose Troche
Skuespillere: Kevin McKidd, Julie Graham, Simon Callow, Con O'Neill
Spilletid: 92 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: For at komme over hans mislykkede forhold, begynder homoseksuelle Leo i gruppeterapi, hvor han hurtigt deler følelser med en af de andre i gruppen.


Se Bedrooms and Hallways på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBedrooms and Hallways havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bedrooms and Hallways ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bedrooms and Hallways herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bedrooms and Hallways er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bedrooms and Hallways stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar