Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bedrooms and Hallways

Bedrooms and Hallways

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Bedrooms and Hallways på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Rose Troche
Skuespillere: Kevin McKidd, Julie Graham, Simon Callow, Con O'Neill
Spilletid: 92 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: For at komme over hans mislykkede forhold, begynder homoseksuelle Leo i gruppeterapi, hvor han hurtigt deler følelser med en af de andre i gruppen.


Se Bedrooms and Hallways på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bedrooms and Hallways havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bedrooms and Hallways ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bedrooms and Hallways herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bedrooms and Hallways er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bedrooms and Hallways stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar