Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Internetudbydere til Netflix

Internetudbydere til Netflix

11/03/2013 | Flixfilm

netflix_internetudbyderNetflix har oprettet en ny hjemmeside hvor man kan følge med i hvilke internetudbydere som streamer med højeste hastighed og dermed giver den bedste oplevelse af Netflix. Så hvis man er teknisk interesseret og ønsker at sammenligne streaminghastigheder, har man nu muligheden for det.

Hvis man tager et kig på de danske internetudbydere så leverer Waoo på nuværende tidspunkt den bedste oplevelse af Netflix med en hastighed på lidt under 3 Mbps. I bunden finder man Telenor og Telia som begge streamer med en hastighed på omkring 2 Mbps. Hvis man sammenligner den danske gennemsnitshastighed med de øvrige lande hvor Netflix er tilgængelig, så ligger Danmark på en pæn 3. plads, efter Sverige og Finland. Det land som udbyder den dårligste Netflix oplevelse er på nuværende tidspunkt Mexico. Oversigterne opdateres hver måned.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til anden del af 'Bridgerton' sæson 3

Sammenlign internetudbydere her: Link.

Grunden til, at Netflix offentliggøre listerne er sandsynligvis fordi, at de ønsker at belyse hvilket selskab man skal vælge hvis man ønsker den bedste kvalitet og dermed tvinge de resterende internetselskaber til at skrue op for hastighederne. Hvis oplevelsen af Netflix er dårlig, kan det nemlig have indflydelse på valg af internet udbyder i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Internetudbydere til Netflix

  1. tom jepsen - kl. 19:07, 02-04-2016:

    hej

    kan du svare på hvornår der kommer flere afsnit af DC’s legends of tomorrow på netflix ?
    jeg har indtil videre adgang til 8 afsnit, som for længst er “fortæret”.

    Vh Tom

Skriv kommentar