Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bee and PuppyCat

Bee and PuppyCat

06/09/2022 | Flixfilm

Bee and PuppyCat på Netflix

Produktionsår: 2013–
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Allyn Rachel, Kent Osborne, Alexander James Rodriguez
Spilletid: 56S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: På en charmerende magisk ø kommer den impulsive Bee og hendes lodne ven ud på alle mulige eventyr, når de er på arbejde for et intergalaktisk vikarbureau.

Bee and PuppyCat (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bee and PuppyCat på YouTube.Se Bee and PuppyCat på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bee and PuppyCat (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bee and PuppyCat (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bee and PuppyCat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bee and PuppyCat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar