Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bee Movie

Bee Movie

01/04/2020 | Flixfilm

Se Bee Movie på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Simon J. Smith, Steve Hickner
Skuespillere: Jerry Seinfeld, Renée Zellweger, Matthew Broderick, Patrick Warburton
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En ambitiøs arbejderbi undersøger verden sammen med de højtflyvende pollenpiloter i jagten på nektar og oplevelser, hvor selv en lille bi kan gøre en stor forskel!

Bee Movie (Det store honningkomplot) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bee Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bee Movie (Det store honningkomplot) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bee Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bee Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bee Movie (Det store honningkomplot) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar