Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Beef

06/04/2023 | Flixfilm

Beef på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Steven Yeun, Ali Wong, Joseph Lee
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En hændelse med aggressiv kørsel mellem to fremmede – en falleret håndværker og en utilfreds iværksætter – udløser en strid, der bringer mørke sider frem.Se Beef på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Beef (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beef på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Beef (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beef (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beef, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beef er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar