Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Been So Long

Been So Long

26/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Been So Long på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Musical, Romance
Instruktør: Tinge Krishnan
Skuespillere: Michaela Coel, Mya Lewis, Arinzé Kene, George MacKay
Spilletid: 100 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: En enlig mor fra Londons Camden Town hører musik, da hun møder en flot fremmed mand med en mørk fortid. Hun er bare ikke sikker på, at hun er klar til at forelske sig.


Se Been So Long på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Been So Long havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Been So Long ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Been So Long herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Been So Long er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Been So Long stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar