Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Been So Long

Been So Long

26/10/2018 | Flixfilm

Been So Long på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Musical, Romance
Instruktion: Tinge Krishnan
Skuespillere: Michaela Coel, Mya Lewis, Arinzé Kene
Spilletid: 100 min
Land: United Kingdom
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En enlig mor fra Londons Camden Town hører musik, da hun møder en flot fremmed mand med en mørk fortid. Hun er bare ikke sikker på, at hun er klar til at forelske sig.

Been So Long havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Been So Long på YouTube.Se Been So Long på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Been So Long ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Been So Long stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Been So Long, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Been So Long er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar