Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beer Is Cheaper Than Therapy

Beer Is Cheaper Than Therapy

15/05/2022 | Flixfilm

Beer Is Cheaper Than Therapy på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Documentary, News
Instruktion: Simone de Vries
Skuespillere: N/A
Spilletid: 78 min
Land: Netherlands, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Denne dokumentar udforsker de tragiske følger af kampene ved frontlinjen for amerikanske soldater og veteraner på Fort Hood-militærbasen.

Beer Is Cheaper Than Therapy havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beer Is Cheaper Than Therapy på YouTube.Se Beer Is Cheaper Than Therapy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Beer Is Cheaper Than Therapy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beer Is Cheaper Than Therapy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beer Is Cheaper Than Therapy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beer Is Cheaper Than Therapy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar