Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beer League

Beer League

01/12/2013 | Flixfilm

Se Beer League på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Frank Sebastiano
Skuespillere: Artie Lange, Ralph Macchio, Anthony DeSando, Cara Buono
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Artie og Dennis er hinandens totale modsætninger. Dennis er toptrænet, tjekket og succesfuld, Artie har en velhængt ølmave, nul stil, og er arbejdsløs.


Se Beer League på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeer League havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beer League ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beer League herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beer League er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beer League stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar