Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Beerfest

29/06/2016 | Flixfilm

Se Beerfest på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Chandrasekhar
Skuespillere: M.C. Gainey, Paul Soter, Erik Stolhanske, Cloris Leachman
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: På en rejse til Tyskland for at sprede deres fars aske opdager de to brødre Todd og Jan oktoberfester – den hemmelige konkurrence i øldrikning.


Se Beerfest på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeerfest havde premiere på Netflix Danmark den 29. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beerfest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beerfest herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beerfest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beerfest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar