Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beethoven Virus

Beethoven Virus

27/09/2019 | Flixfilm

Se Beethoven Virus på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Myung-Min Kim, Ji-Ah Lee, Keun-Suk Jang, Yeong-hee Hwang
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En virtuos og brysk maestro påvirker livet for en violinist og en færdselsbetjent med talent for musik.

Beethoven Virus (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Beethoven Virus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beethoven Virus (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beethoven Virus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beethoven Virus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beethoven Virus (Sæson 1) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar