Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beethoven Virus

Beethoven Virus

27/09/2019 | Flixfilm

Se Beethoven Virus på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Myung-Min Kim, Ji-Ah Lee, Keun-Suk Jang, Yeong-hee Hwang
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En virtuos og brysk maestro påvirker livet for en violinist og en færdselsbetjent med talent for musik.


Se Beethoven Virus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeethoven Virus (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beethoven Virus (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beethoven Virus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beethoven Virus (Sæson 1) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beethoven Virus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar