Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beethoven

Beethoven

01/04/2021 | Flixfilm

Beethoven på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Brian Levant
Skuespillere: Charles Grodin, Bonnie Hunt, Dean Jones
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En far giver modvilligt sine børn lov til at beholde en sanktbernhardshvalp, men den legesyge hund bliver hurtigt til en fuldvoksen ødelæggelsesmaskine.

Beethoven havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beethoven på YouTube.Se Beethoven på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Beethoven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beethoven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beethoven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beethoven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar