Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beethoven

Beethoven

01/04/2021 | Flixfilm

Se Beethoven på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Brian Levant
Skuespillere: Charles Grodin, Bonnie Hunt, Dean Jones, Nicholle Tom
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En far giver modvilligt sine børn lov til at beholde en sanktbernhardshvalp, men den legesyge hund bliver hurtigt til en fuldvoksen ødelæggelsesmaskine.

Beethoven havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Beethoven på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beethoven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beethoven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beethoven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beethoven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar